2013-05-23

Lifescouts!

Вижте на какво попаднах днес! Един от любимите ми youtubе-ъри е решил, че не е справедливо само скаутите да получават значки за постижения, и затова е измислил свой начин да се хвали с нещата, които е постигнал. И понеже е доста известен в UK, инициативата му веднага е подета от множество хора.

Life Scouts е мястото, където можеш да споделиш своите интересни преживявания, да прочетеш за страхотните моменти на други хора и да се окичиш с онлайн значка, която да показва какво си направил до момента. Но не просто като умения и постижения, но още и като преживявания, спомени и истории.

Също така, при добро желание и наличие на излишни паундове, можеш да си поръчаш физически значки, които, ако видите клипчето на Алекс до края, изглеждат страхотно!

Ако имах Тъмблър (на който така и не успях да видя смисъла при наличието на всички други социални мрежи), щях да "закача" там всички значки, които имам. Но тъй като нямам, реших да ги пусна тук. И понеже към всяка от тях трябва да има история, очаквайте в близките месеци (или години, като се знам каква съм шматка) няколко интересни истории, свързани с различните преживявания, спечелили ми тези значки.

Това е списъкът на значките. Какви имате вие?

Driving Badge
Sunrise Badge
Picnic Badge
Archery Badge
Mountain-Climbing Badge
Karaoke Badge
Birthday Party Badge
Bike-Riding Badge
Camping Badge
Tree-Climbing Badge
Fishing Badge
Swimming Badge
Scrabble Badge
Perform On Stage Badge
Zoo Badge
Horse Riding Badge
Pet-Owning Badge
Skipping Badge
Baking Cookies Badge
Vlogging Badge
Origami Badge
Photography Badge
Piano Badge

1 коментар:

  1. Tumblr е за публикуване на дълбокомислени снимки с висока резолюция, на които хора групово се възхищават.

    ОтговорИзтриване