2010-08-20

So far so great!

Ден пети. Имам си ветрило, слънчеви очила и шапка. Вярно, очилата изобщо не ги използвам, но останалите две са животоспасяващи. Тук е адски топло, но въпреки това подухва хубав ветрец. Това е едно от любимите ми неща, свързани с морето: независимо от жегата, винаги духа вятър! Заради разликите в температурата на водата и сушата, разбира се (това е едно от малкото неща, които знам за ветровете) :P

Квартирата ни е прекрасна - на последния етаж, със скосен таван, с малка тераска на покрива и вълшебна гледка на морето и околните къщи. Когато и да погледнеш, все ще видиш някое корабче да минава край брега, а в далечинта се вижда едно малко островче. Имам снимки, но ще ги пусна когато се върнем.

Между другото, забравила бях какво означава да си на почивка на морето. Дните са препълнени с неща за правене и места за ходене и просто е невъзможно да мързелуваш както у дома. Днес бяхме на караоке, вчера на вечерна разходка, утре сме на кино или на нощно къпане... Сутрините ходим на плаж, следобедите се забиваме в някоя от стаите на приказка или аниме, вечерите излизаме на рзходки.

И въпреки всички тези неща имам вече цели четири готови страници от комикса + още няколко скицирани. Нищо няма да публикувам, обаче, преди да успея да направя поне една пълна сцена - защото в момента подхващам едно, нарисувам две-три страници и после изведнъж ми е дорисува друго и правя още две-три страници със свсем различна част от сюжета.

В общи линии тук е страхотно и много ми харесва :)
Ще пиша пак :)
Поздрави!
Мел

Няма коментари:

Публикуване на коментар