2008-04-23

Новини и други

Седем и петдесет и една сутринта, а в ICQ няма никой. Струва ми се ужасно нереално, спомням си как преди години, когато нямах домашен нет, отивах на клуб преди училище и в 6:45 намирах поне двама-трима души в кю. Страйдър например :) Спомням си как за пръв път си говорих с нея - беше именно в един от тези ранни часове.

Както и да е. Днес боядисвам яйца. Тоест ще, веднага щом Любо се събуди, за да ми помогне. Засега си стоя самичка в раното утро, гледам бяло-синьото небе отвън и си пиша. Ужасно много неща се случиха, откакто писах за последно!

Като за начало, купиха ми кола. Рено Клио, черна, с две врати и автоматично заключване. В номера й, както обичам да казвам, се крие Отговорът на Въпроса за Живота, Вселената и Всичко Останало (а именно 0142). Не е ли прекрасно това?
На втората седмица от купуването й направих ПТП. Сиреч, блъснах се :) Или по-скоро блъснаха МЕ, но аз бях виновна за ситуацията - отнех предимство, блабла. Отначало ми беше страшно - как е могло нещо ткаова да ми се случи, как съм го допуснала! Но лека-полека всичко се оправи и вече се чувствам добре. Всички сме добре! Дори колата, която изглеждаше направо обезобразена, сега е на ремонт и обещават да ми я върнат като нова.

Започнах и работа, да не повярваш! Сега съм "аниматор в детски кът" и по цял ден около мен щъкат дечица. Любимото ми! Всъщност отначало си мислех, че искам да се подготвя за учителската професия, с която ще се захвана някой ден, но сега осънавам, че всъщност това, което правя по цял ден, е да си играя :) То не са конструктори, игра на крадци, мемори, "джунгла"... Неизживяно детство, какво да се прави! Разбира се, в работата има и напрегнати моменти. Случва се да разтърваваме деца-побойници, което си е майсторство и понякога е почти невъзможно. Да накараш едно дете да ти обърне внимание или да се занимава с нещо друго, когато пред него има разгневено друго дете, което стиска играчката му, е много, много трудно! Или да занимаеш някое момченце или момиченце, за да не плаче, защото се е ударило (по своя вина).

Такива ми ти. А, да, щях да забравя. Отсега нататък ще пиша от Младост - местя се да живея там, да видим дали ще се справим самички с Любо. Пожелайте ми успех! :)

Поздрави!
Мира

4 коментара:

  1. Мел, искрено се радвам, че си успяла да получиш работата, която толкова искаше :) И поздравления за опита за летене над кукувиче гнездо, което ще се пробвате с Любо, стискам палци да не кацнете принудително, а да прелетите поне до щъркеловото гнездо :-P И не толкова големи поздравления за опита, който си придобила с колата (поздравления, че са ти я купили), поздравления за това, че не е било толкова сериозно. Може да е и за добро, все пак е друго, когато знаеш какво е да те блъснат и вече ще си 10-кратно по-предпазлива (надявам се). Пожелавам ти успех по пътищата и броят на обектите, които ще блъскаш или ще те блъскат да клони към нула :) И разбира се честит празник и оттук, макар и вече минал, той си е празник и да разправиш кой е победил във войната на яйцата :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мел, къде точно си аниматор?

    ОтговорИзтриване
  3. @Фери, много ти благодаря за прекрасните ти поздравления, трогната съм! Трябва да се видим скоро с теб, много ми е домъчняло за теб! Другата седмица може да измисля нещо след работно време...

    @Лейди, в City Kids съм аниматор, намира се в City Center-а :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мел, ела ми нагости :))) Залипсвала си ми, а на масираните срещи не можах да дойда..по разни причини. Много се радвам, че си в Младост вече, така ти е по-близо и по-удобно.

    ОтговорИзтриване