2010-08-13

Книги за връщане

"Хуго беше много талантлив в заемането на книги
и крайно неспособен да ги връща."
Дж. Р. Р. Толкин

Днес разчиствах старата си стая и открих редица книги, които съм взимала от разни хора и после съм забравяла да връщам. За почти всички от тях знам на кого са, но има няколко неизвестни. Ще пусна тук един списък в случай че някой си ги припознае :)

  • "Любов по време на холера" (Маркес) - мисля, че е или на Илина, или на Сев, само те ми хрумват като хора, които биха ми дали такава книга :)
  • "Междинна станция" (Клифърд Саймък) - за това не знам... може би Икел?
  • "Дамата с рентгеновите очи" (Светослав Минков) - имам някакъв смъъътен спомен, че съм я взимала от Сев, но може да греша...
  • "Майтреи. Змията" (Мирча Елиаде) - тази дори не съм я чела още :(
  • "Българска народна митология" (Лозинка Йорданова) - никаква представа от кого ми е...

Иначе, очаквайте в скоро време да ви връщам книги ако съм взимала от вас :) И не се свенете да ми напомняте ако съм забравила някоя! :)

Поздрави!
Мел

2 коментара:

  1. за Маркес не съм много сигурна, ще погледна днес вкъщи. вероятно е на И., защото аз не съм сигурна, че я имам като отделно копие...
    "дамата с.." не е моя, но "майтреи" е моя))) бг нар. митология мисля, че също е от мен, понеже веднъж беше писала един проект, ообаче изобщо не държа да ми я връщаш, не ми трябва. може и да се лъжа?
    общо взето само за майтреи... съм сигурна))))

    сев

    ОтговорИзтриване
  2. Любов по време на холера е моя, дори си я търсех наскоро и не можех да се сетя къде е. МЕждунната станция или е моя, или аз съм я взимала от теб и съм я връщала. Митологията не е невъзможно да е моя, но никак, ама нкак не съм сигурна.

    ОтговорИзтриване