2009-10-22

Random щастливи дни

Започна нова учебна година, изпълнена с очаквания, надежди и нови неща. Лекциите ми са от интересни по -интересни (добре де, почти всички), а дискусиите винаги обогатяващи - на знания, на емоции, на задоволство от споделеното мнение.
Започнах работа като учителка в детска занималня. Засега преподавам само английски език за начинаещи, но се очаква скоро да започна курсове по рисуване. Първият ми урок с двамата ми ученици - момченца на по 6 години - беше ужасен и за двете страни. Те тормозиха мен, а аз - тях. Следващият път обаче всичко мина като по мед и масло и щастието ми беше пълно, защото те научиха всички думи, които им дадох.
Сънувам странни сънища и си ги записвам. Последният беше за това как "Данон" купуват къщата ни и там вече ще се прави киселото мляко с черешов вкус.
Не съм рисувала сериозно от много време. Затова пък си намерих една тетрадка с бели листа от 2005г., която се оказа почти празна. Започнах да рисувам Вайълет в нея. След това започнах да пиша разни неща за Вайълет. Това се превърна в поредната Голяма Промяна в историята й. Мисля, че скоро ще трябва да си събера ВСИЧКИ записки за моята любима героиня, но се боя, че това може да се окаже непосилно. Знам ли се къде съм записвала - то не са тефтерчета, тетрадки, случайни листчета...
Е, както и да е.

С Любо си купихме ето това и уж все се каним да го ползваме, но не ни остава време. Книжката е много хубава, полезна и... неочаквано евтина. Препоръчвам.
Гледа ми се кино. "Up". Но няма с кого. Anyone?

1 коментар:

  1. Уау!Честито за работата(не знаех,че е точно такава)!Звучи забавно и много хубаво преживяване!Надявам се и аз някой ден да преподавам на дечурлигата!
    Колкото за "Up",ако искаш може да отидем заедно!Само трябва да се освободя малко по-рано от работа,но за това ще се уговорим! :)

    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване